Slider vpumpar

Värmepumpar

Skriven av Mattias on . Posted in Allmänna

varforDax att byta uppvärmningssystem, då kanske en värmepump är något för dig?

Sundåsens Rör AB utför installation och service av Thermia värmepumpar och har varit återförsäljare för dem i mer än 30 år. Med andra ord så är det få företag i området Örnsköldsvik som har längre erfarenhet av dimensionering och service av värmepumpar.
Vi säljer hela Thermias sortiment av värmepumpar.
 
Har ni bestämt er för att göra något åt er energiförbrukning så gör vi gärna ett hembesök och lämnar en offert på en komplett värmepumpsanläggning, naturligtvis kostnadsfritt!

Vi tar gärna på oss totalentreprenad över installationen så att den går så smidigt som möjligt och att det ska orsaka er så lite bekymmer som möjligt. Skulle det mot förmodan gå illa så har ni bara med ett företag att göra. Vare sig det är på vattensidan, värmesidan, köldmediesidan, elsidan eller nere i borrhålet som något strular!
 
Beställ "Stora värmepumpsboken" av Thermia så har du nåt att läsa till vi kommer och hälsar på!
 
Thermia är en av Sveriges största tillverkare av värmepumpar. Här hittar du allt inom bergvärme, jordvärme och luftvärme. Produktsortimentet innefattar såväl bergvärmepumpar som luftvärmepumpar.
 
pumpbokenHör av er på telefon eller via mail, så ska vi försöka anpassa oss till ert förslag till tid.

Värmepumpservice

Vi har väldigt lång samlad erfarenhet av värmepumpservice då detta funnit inom företagets väggar i mer än 30 år.
Vi har avancerad utrustning för framtagning av fullständiga prestanda hos värmepumpar. Även enklare mätningar av värmepumpsanläggningar görs för att i ett tidigt skede kunna förutse missförhållanden hos värmepumpsanläggningar. Vi utför service på alla förekommande värmepumpar. 

Injusteringsservice

Vi utför injustering av värme och kylanläggningar som är i obalans, i första hand åt fastighetsägare men även villaägare är välkomna. Detta för att få bättre komfort och lägre driftsekonomi.

ROT-avdraget

ROT-avdraget!

Villaägare och bostadsrättsinnehavare får göra ett skatteavdrag med 30 % på belopp upp till maximalt 50 000 kronor. ROT-avdraget är ett sätt som gör det möjligt för personer som anlitar företag för att bygga om sitt hushåll att få reduktion på skatten genom att man betalar delar av kostnaden för arbetet.

Läs mer

Partners

Thermia - Värmepumpar & varmvattenberedare
Danfoss - Termostater, ventiler, värmestyrning mm
Uponor - Golvvärme, vatten, avlopp, kulvert
Vatette - Rördelar, rördelar, rördelar
Gustavsberg - Bubbelbad, badrum, badkar, blandare, tvättställ, toalett & porslin
Villeroy & Boch - Spa, bastu, bubbelbad, badrumsporslin
PRO SPA - Spabad, swimingpool, bastu
IFÖ - Toaletter, tvättställ, dusch, badkar, möbler
FM Mattsson - Blandare, duschset, vattenutkastare
Mora Armatur - Blandare, duschset, vattenutkastare