Fuktskador och Vattenskador

vatrum

Fuktskador eller vattenskador kan ställa till med stora problem. En fuktskada och vattenskada i byggnaden kan bero på många olika faktorer, till exempel kvarstående byggfukt, inläckage, användning av olämpliga material eller konstruktioner i bl. a badrum och våtutrymmen, läckage ur rör eller genom tätskikt och liknande. Vi har stor erfarenhet av fuktskador och vattenkador och erbjuder hjälp för att lösa problemet en gång för alla, uppsugning av vatten, rivning av skadat material, vattensanering och fuktsanering samt avfuktning. Samt återuppbyggnad av det skadade området.

Kontakta oss när du misstänker en fuktskada eller vattenskada för om din fastighet har en ökad fukthalt ökar risken för angrepp av mögel och svamp med extra kostnader och problem som följd.

Ett badrum har en genomsnittlig livslängd på ungefär 20 år. Och då är det ingen finrenovering det handlar om utan både golv och vägg samt skyddsspärrar som skyddar fukt från att ta sig in i väggar och under golv. Detta gäller även om badrummet är helkaklat - för det är inte ytan man behöver se över. Det är vad som händer där inunder.

Varningssignaler

Precis som med fukt i källare så är dålig lukt en ordentlig varningssignal. Luktar det instängt och obehagligt så kan det vara tecken på att allt inte står rätt till. Andra saker att vara uppmärksam på är: - om kaklet spruckit - har man vinyltapet får man istället titta efter öppna skarvar och missfärgningar på både golv och vägg - mycket silverfisk kan vara ett annat tecken


Kontakta Sundåsens Rör i Örnsköldsvik när det gäller fuktskador eller vattenskador

ROT-avdraget

ROT-avdraget!

Villaägare och bostadsrättsinnehavare får göra ett skatteavdrag med 30 % på belopp upp till maximalt 50 000 kronor. ROT-avdraget är ett sätt som gör det möjligt för personer som anlitar företag för att bygga om sitt hushåll att få reduktion på skatten genom att man betalar delar av kostnaden för arbetet.

Läs mer

Partners

Thermia - Värmepumpar & varmvattenberedare
Danfoss - Termostater, ventiler, värmestyrning mm
Uponor - Golvvärme, vatten, avlopp, kulvert
Vatette - Rördelar, rördelar, rördelar
Gustavsberg - Bubbelbad, badrum, badkar, blandare, tvättställ, toalett & porslin
Villeroy & Boch - Spa, bastu, bubbelbad, badrumsporslin
PRO SPA - Spabad, swimingpool, bastu
IFÖ - Toaletter, tvättställ, dusch, badkar, möbler
FM Mattsson - Blandare, duschset, vattenutkastare
Mora Armatur - Blandare, duschset, vattenutkastare